Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Skopje for kun 569,-


4 dage i Skopje for kun 569,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Skopje byder på fascinerende historie og kultur samt storbyferie med shopping og restauranter. En tur rundt i Skopje giver en idé om, hvor storslået byen var engang. Besøg den gamle bydel, hvor gaderne er smalle og brostensbelagte. Der er den ene finurlige butik efter den anden, hvor man finder alt fra guldsmede og skobutikker til overdådige kjoleforretninger.

 

SE det gode tilbud til skopje HER:

 


Prisoversigt

 

København: 14. – 17. mar 2020 (3 nætter)
HOTEL231,-
FLY338,-
I ALT569,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 462,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 231,- per person. Brug rabatkoden wintersavings på hotels.com.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hotel Kapistec Skopje, der modtager fremragende anmeldelser af de tidligere gæster og har god beliggenhed i Skopje. Vi har anvendt rabatkoden wintersavings på hotels.com for at opnå den bedste pris.Fly:

 

Vi har på prissammenligningssiden travelmarket.dk fundet billige flybilletter til Skopje:

Fra København til Skopje er prisen 338,- med rejsedatoerne 14. – 17. mar 2020


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365