Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Barcelona for kun 1.013,-


4 dages forlænget weekend i Barcelona for kun 1.013,- inkl. fly og 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Barcelona er en flot og meget farverig by. Nyd den smukke arkitektur og den festlige La Rambla. Er du kunstinteresseret kan du nyde det eminente Picasso Museum, mens den sportsinteresserede bør besøge FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou. Nyd også ægte spansk tapas sammen med et godt glas vin, inden dagen måske slutter med et besøg på en af byens utallige barer eller diskoteker.

 

Se det gode tilbud til Barcelona her:

 

Bemærk: Momondo viser flyprisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Annonce


Andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse til Barcelona, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud her:

 
JanuarFebruar
MartsApril

Prisoversigt

 

København: 30. jan – 2. feb 2020
HOTEL430,-
FLY583,-
I ALT1.013,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk at den samlede pris for hotellet er 860,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 430,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hotel Silken Sant Gervasi, der modtager fantastiske bedømmelser og bl.a. byder på god beliggenhed, gratis wifi og værelser med privat badeværelse.

For at få den bedste pris på hotellet har vi anvendt en rabatkode. Brug koden AFFHCOM1219 når du reserverer på hotels.com.

Annonce


Fly

 

På Momondo har vi fundet billige billetter fra København til Barcelona i januar og februar 2020.

Fra København den 30. januar – 2. februar 2020


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i og omkring Barcelona: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud på Findforsikring.dk


Transport

 

Lej f.eks. en bil. I kan finde den her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365