Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Sarandë, Albainien for kun 1.895,-


8 dage i Sarandë, Albainien for kun 1.895,- pr. person inkl. fly og flot 3,5-stjernet hotel med morgenmad og beliggenhed tæt ved stranden!

En rejse til Sarandë i Albanien byder på god mad, spændende historie, smuk natur og skønne strande! Byen strækker sig langs med en bugt og ligger en kort bådtur fra Korfu. På trods af byens størrelse har den alligevel meget at byde på: gode strande, en indbydende strandpromenade og spændende restauranter!

 

 

SE TILBUD med afrejse i maj HER

 

Bemærk: Der er tre forskellige 3-stjernede hoteller at vælge imellem til samme pris.

Annonce


Prisoversigt

 

København: 24. – 31. maj 20 (7 nætter)
Pris1.895,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Epirus Hotel ligger helt ned til en fin strand, hvor hotellets gæster frit kan benytte liggestole og parasoller. Fra Epirus Hotel er der gåafstand til Saranda centrum, hvor du kan gå på opdagelse blandt restauranter, caféer og butikker. Hotellet har en buffetrestaurant, hvor der serveres morgenmad, og en strandbar, der fungerer som a la carte-restaurant med bl.a. italienske retter. Fly

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet billige rejser til Sarandë med afrejse den 24. maj 2020:

 

Fra København


Transport

Transport fra/til lufthavnen kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365