Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Alanya med all inclusive for kun 1.449,-


8 dage i Alanya med all inclusive for kun 1.449,- pr. person inkl. fly og godt hotel med beliggenhed tæt på stranden!

Alanya er et paradis med mulighed for afslapning og livsnydelse samt et hav af aktiviteter. Her finder man den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og dejlige oplevelser. Drag fordel af den lave tyrkiske lira og få en få en vidunderlig og billig ferie!

 

Se det gode tilbud i april her

Bemærk at der er flere hoteller til næsten samme pris.

Annonce


ANDRE TILBUD

Foretrækker du at rejse en anden måned, så kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde andre billige rejser.

 

SE Andre TILBUD TIL alanya HER
JanuarFebruarMarts

Prisoversigt

 

København: 17. – 24. apr 20 (7 nætter)
Pris1.449,-

 


Hotel

I en frodig have finder du Merhaba hotel, der ligger på østsiden af Alanya og kun 100 m til stranden. Hotellet består af 3 bygninger, der har 4 eller 2 etager fordelt omkring et dejligt poolområde og giver derfor en charmerende og familiær følelse. I poolområdet kan du læne dig tilbage i en liggestol og nyde livet, eller hvis du foretrækker at tage en forfriskende dukkert i Middelhavet, kan det nemt gøres, da afstanden til stranden er kort.FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet tilbud med all inclusive fra København til Alanya i april 2020.

 

Fra København


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel kan tilkøbes.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365