Vi finder de bedste rejsetilbud

14 dage i Goa for kun 3.801,-


14 dage i Goa for kun 3.801,- inkl. fly og 3-stjernet hotel med super beliggenhed tæt på stranden.

Goa er en drøm! Nyd de lange paradisstrande, den betagende natur og de spændende byer. Besøg også de lokale markeder og oplev de historiske forter fra kolonitiden. Ferien på Goa er en perfekt kombination af afslapning og oplevelser.

SE det gode tilbud til goa HER:

Ønsker I lidt mere luksus kan I f.eks. bo på det populære 5-stjernede Acron Waterfront Resort til en rigtig god pris. Se det her:Prisoversigt

København: 3. – 17. mar 2020 (13 nætter)
HOTEL588,-
FLY3.213,-
I ALT3.801,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Flyet lander 4. marts i Goa. Brug koden AFFHCOM1219 når I reserverer på hotels.com.


Hotel

Swati Hotel er et godt 3-stjernet hotel med god beliggenhed tæt på stranden. For at opnå den bedst mulige pris på hotellet har vi anvendt en rabatkode. Brug koden AFFHCOM1219 når I reserverer på hotels.com.

 


Fly

 

Fra København med rejsedatoerne 3. – 17. mar 2020

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Det er let at få en taxa i lufthavnen og priserne er meget rimelige. Lej evt. en bil eller en motorcykel og udforsk den smukke natur på egen hånd.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365