Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Stockholm for kun 1.392,-


4 dage i Stockholm for kun 1.392,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Tag på en dejlig sommertur til Stockholm og nyd den charmerende svenske hovedstads mange herligheder. Stockholm kaldes ofte for Nordens Venedig, og breder sig flot ud over 14 øer. Hvis dit hjerte banker for smuk natur lige midt i en storby med masser af historie, kultur og unikt design i verdensklasse, så er Stockholm stedet.

 

Se det gode tilbud til stockholm her:

Bemærk: Bruger du en mobiltelefon, viser Momondo prisen for 2 personer. Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Annonce


ANDRE TILBUD

Foretrækker du en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Stockholm her:

 

SE PAKKEREJSETILBUD HER
JanuarFebruar
MartsApril

 


Prisoversigt

 

København: 17. – 20. jan 2020 (3 nætter)
HOTEL634,-
FLY758,-
I ALT1.392,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.268,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 634,- per person!


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Best Western Kom Hotel hotel der har central beliggenhed i Stockholm og modtager fantastiske bedømmelser fra de tidligere gæster. For at få den bedste pris har vi anvendt en rabatkode. Brug koden AFFHCOM1219 når du reserverer på hotels.com.Fly

 

På momondo har vi fundet billige direkte fly fra København til Stockholm 17. – 20. jan 2020

 

 

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365