Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Vilnius for kun 454,-


4 dage i Vilnius for kun 454,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Vilnius er en af Europas bedst bevarede hovedstæder. Byens gamle centrum er en perlerække af smukke bygninger, og det kan varmt anbefales at slentre en tur i de smalle stræder. Vilnius byder også på gode shoppingmuligheder og mange spændende kulturelle oplevelser.

 

Se det gode tilbud til Vilnius her:

 

Bemærk: Bruger du en mobiltelefon, viser Momondo prisen for 2 personer. Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1219 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Annonce


ANDRE TILBUD

Foretrækker du en pakkerejse, kan du på prissammenliningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Litauen her:

 

SE PAKKEREJSETILBUD HER
JanuarFebruar
MartsApril

 


Prisoversigt

 

Billund: 25. – 28. jan 2020 (3 nætter)
HOTEL272,-
FLY182,-
I ALT454,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 544,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 272,- per person!


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Corner hotel der har central beliggenhed i Vilnius og modtager fantastiske bedømmelser fra de tidligere gæster. For at få den bedste pris har vi anvendt en rabatkode. Brug koden AFFHCOM1219 når du reserverer på hotels.com.Fly

 

På momondo har vi fundet billige direkte fly fra Billund til Vilnius med rejsedatoerne 25. – 28. januar 2020. Der er dog mange alternative datoer. Typisk med rejsedagene tirsdage og lørdage.

 

Fra Billund


TURE OG OPLEVELSER

Få et overblik over ture og oplevelser i Vilnius og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport for € 15 (112,-) for en retur.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365