Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Toscana for kun 1.867,-


8 dage i Toscana for kun 1.867,- pr. person inkl. fly, billeje og hyggeligt 3-stjernet hotel med tennisbane og to store pools i skønne omgivelser!

Høje cypresser, oliventræer, pinjetræer, vinstokke, et landskab med bløde bakker og middelalderarkitektur, er blot noget af det, som kendetegner Toscana. Renæssancen, verdenskunsten, maden og ikke mindst vinen er andre ting som lokker ved området. Billeder af Toscana er generelt smukke, og Toscana lever op til den virkelighed, som vises i billederne – der er smukt, dragende, opslugende og indbydende.

 

SE TILBUDdet til toscana HER:
Fra_BillundFra København

 

Bemærk: Bruger du en mobiltelefon viser Momondo flyprisen for to personer. Vi har anvendt rabatkoden RABAT2020 for at opnå den bedste pris på hotellet. – Der er mange alternative datoer til samme eller næsten samme priser.

Annonce


ANDRE TILBUD

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Toscana her:

 

SE TILBUD PÅ PAKKEREJSER HER
AprilMaj
JuniJuli

Prisoversigt

 

Billund: 12. – 19. apr 20 (7 NÆTTER)
HOTEL1.075,-
FLY425,-
BIL367,-
I ALT1.867,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

KØBENHAVN: 12. – 19. apr 20 (7 NÆTTER)
HOTEL1.075,-
FLY434,-
BIL569,-
I ALT2.078,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk:  Den samlede pris for hotellet er 2.150,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 1.075,- per person inkl. rengøringsgebyr.


Hotel

De atten lejligheder på Fattoria Pagnana ligger i landlige, toskanske omgivelser, omgivet af vingårde og oliventræer.  Alle lejligheder er udstyret med typiske brugsgenstande fra en toskansk gård. Du har Wi-Fi på alle fællesområder. Der er to swimmingpooler, en tennisbane, en legeplads, en mini fodboldbane, en volleyboldbane og flere grillsteder (til fri afbenyttelse).

I højsæsonen arrangeres der hver uge vin- og olivenoliesmagning med hjemmedyrkede produkter. Der organiseres også toskanske grill- eller pizzaaftener for gæsterne en gang om ugen. Efter anmodning kan der arrangeres særlige fester for nygifte par eller fx sølvbrudepar. Hvis du har lyst til at fejre din fødselsdag, er det også muligt. Ejerne giver dig gerne tips om de bedste lokale markeder og aktiviteter. De gør alt for, at du oplever det autentiske Toscana i din ferie.

SE mere her

 

Bemærk: Vi har anvendt rabatkoden RABAT2020 for at opnå den bedste pris. (Prisen reduceres med 500,-)FLY

 

På Momondo har vi fundet billige fly fra Billund og København til henholdsvis Pisa og Bologna med rejsedatoerne 12. – 19. april 2020.

 

Fra Billund

 

Fra København


TRANSPORT

 

Der kan tages offentlig transport fra henholdsvis Pisa og Bologna lufthavn til hotellet, men ønsker man at udforske området på egen hånd er det oplagt at leje en bil, da den er billig. I Pisa lufthavn (Fra Billund) koster det 733,- (367,- pr. person) og i Bologna lufthavn koster det 1.138,- (569,- pr. person) for 1 uge.

SE MERE HER
Fra KøbenhavnFra_Billund

TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Toscana. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

 

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365