Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Zakynthos for kun 2.498,-


15 dage på Zakynthos for kun 2.498,- inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad!

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande, der kun kan nåes med båd.

 

Se tilbud til zakynthos i maj her:

 


prisoversigt

 

 København: 11. – 25. maj 2020 
Pris2.498,-

 


Hotel

Hyggeligt strandhotel med skøn have!
Hotel Iliessa Beach har en formidabel beliggenhed helt tæt på byen Argassi’s summende og muntre stemning. I umiddelbar nærhed ligger søsterhotellet Porto Iliessa. Hotellet har skønne swimmingpools, og når du har fået nok af både sol og badning, ligger byen med sine mange, gode restauranter, barer og attraktive forlystelser lige i nærheden.

Se mere her

 


FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Zakynthos:

 Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365