Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på La Palma for kun 1.398,-


8 dage på La Palma for kun 1.398,- pr. person inkl. fly og 2-værelses lejlighed på 3-stjernet hotel med pool!

La Palma er den 5. Største af de kanariske øer og selvom den er mindre kendt end f.eks. Gran Canaria og Tenerife, så betyder det på ingen måde at øen ikke har noget at byde på. Vulkanøen er måske den frodigste og smukkeste af alle de kanariske øer og bærer også tilnavne som Isla Verde (Den grønne ø) og Isla Bonita (Den smukke ø).

 

SE TILBUDDEne I december HER
Fra KøbenhavnFra_Billund

 

Annonce


Prisoversigt

 

København: 5. – 12. dec 19 (7 nætter)
Pris1.398,-

 

 

Billund: 5. – 12. dec 19 (7 nætter)
Pris1.398,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Los Molinos & Brena Garden, hvor man kan opleve det ægte La Palma og bo i hyggelige omgivelser med udsigt til smuk natur. Her finder I nogle gode lejligheder opført i traditionel, kanarisk stil, der får området til at emme af charme.

Ved poolen er der rig mulighed for at slappe af. Her er både liggestole og parasoler, som I frit kan benytte. Ønsker I at være mere aktive er her også mulighed for at spille tennis, bordtennis og minigolf.

 

SE mere HER
Fra KøbenhavnFra_Billund

 Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet billige rejser fra København og Billund til La Palma i december 2019:

 

Fra København den 5. – 12. december 2019

 

Fra Billund den 5. – 12. december 2019


TURE OG OPLEVELSER

Se ture og oplevelser på La Palma igennem her og bestil nemt på Getyourguide:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Transfer kan tilkøbes hos Spies.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365