Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Fuerteventura for kun 1.498,-


Last minute: 8 dage på Fuerteventura for kun 1.498,- per person inkl. fly og 2-værelses lejlighed på flot 3-stjernet hotel med pool!

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer. Tempoet er lavere end på naboøerne Tenerife og Gran Canaria og store dele af øen er stadig ganske uberørte af turismen, hvorfor det er en god idé at leje en bil på rejsen, så du selv kan rejse rundt på øen og opdage små, gemte strande, restauranter i bjergene eller måske besøge den gamle hovedstad Betancuria. Fuerteventura er med gode veje og korte afstande som skabt til eventyr på egen hånd.

 

SE TILBUDdene til fuerteventura HER
Fra KøbenhavnFra_Billund

 

Annonce


Prisoversigt

 

København:  2. – 9. dec 19 (7 nÆTter)
Pris1.498,-

 

 

Billund:  2. – 9. dec 19 (7 nÆTter)
Pris1.498,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det charmerende lejlighedshotel Broncemar Beach, der er opført, så det minder om et hyggeligt landsby-miljø. Bygningerne er kun i to etager, og her er små gågader, smalle stræder, torve og frodige haver. Her er også et mindre supermarked, hvor du kan købe daglige fornødenheder, cafeteria og en skøn buffetrestaurant. Hotellet ligger i turistområdet Caleta de Fuste, og såvel den overdådige strand som det mere livlige bycentrum er indenfor kort rækkevidde.

 

 

SE mere hER
Fra KøbenhavnFra_Billund

 Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Fuerteventura i december 2019:

 

Fra København den 2. – 9. december 2019:

 

Fra Billund den 2. – 9. december 2019:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365