Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Cypern for kun 2.245,-


15 dage på Cypern for kun 2.245,- per person inkl. fly og hotel med pool!

Cypern er den perfekte ferie for dig, som elsker sol, varme og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

 

Se tilbuddet i maj her

 

Annonce


Prisoversigt

 

København: 8. – 22. maj 20 (14 nætter)
Pris2.245,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotel Pavlinia, der er et enkelt lejlighedshotel, der består af flere bygninger. Her bor du i rummelige lejligheder tæt på centrum, restauranter og forlystelseslivet i Ayia Napa. Pavlinia har to poolområder, heraf et større område med poolbar, og et mindre og roligere område. Hotellet har også sin egen beachvolley-bane.

 

Se mere her

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Cypern med rejsedatoerne 8. – 22. maj 2020:

 

Fra København:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

© 2019 Rejs365 

Theme by Anders Norén

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk