fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

Black Friday tilbud

 


SUNWEB

Sunweb har Black Friday tilbud. Her kan du spare 500,- på din booking ved at anvende rabatkoden “Tilbudshaj” – Koden gælder både sommer- og vinterrejser. Du indtaster rabatkoden i Trin 2 ved bestilling af din valgte rejse. Tilbuddet gælder til og med i dag.Krifa

Det er godt nok ikke en rejseudbyder, men overvejer man at skifte til Krifa, kan man lige så godt gøre det i dag og få et gratis hotelophold for to til en værdi på 1.390,-

 


Norwegian

Norwegian har Black Friday weekend tilbud til og med mandag kl. 23.59. Der kan spares op til 30% på kortdistanceflyvninger og op til 15 % på langdistanceflyvninger. Husk at anvende rabatkoden BLACKFRIDAY19. Der er også rabat på premium, men her må du nøjes med 10 %.SAS

SAS tilbyder også Black Friday flyvninger, hvor de har nedsatte priser på en lang række ruter. Tilbuddene gælder frem til mandag den 2. december. Find evt. din afgang på SAS hjemmeside og tjek bagefter på Momondo om den er billigere der:


Momondo

Momondo har lavet en dedikeret Black Friday søgeside, hvor de har samlet de laveste flypriser på en række af de mest populære destinationer. Vælg afrejselufthavn og se de billige priser her:

Black Friday


Getyourguide

Spar mindst 15 % på oplevelser i hele verden bestilt på Black Friday! – F.eks. på oplevelser i New York, Berlin eller London, ture i Thailand eller billetter til Disneyland og Universal studios. På sidstnævnte kan man normalt ikke opnå nævneværdige rabatter, men det er altså her tilfældet i dag.

Søg efter en by eller en/flere oplevelser og tilføj dem til indkøbskurven. Indtast herefter rabatkoden BLACKFRIDAY19


 

Opdateres løbende…

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365