Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages fodboldrejse til Barcelona for kun 1.533,-


4 dages fodboldrejse til Barcelona for kun 1.533,- inkl. fly, 3-stjernet hotel og billetter til La Liga kampen mellem FC Barcelona og Granada!

Slå to fluer med et smæk! – Nyd en forlænget weekend med Barcelonas mange seværdigheder og se FC Barcelona på deres imponerende hjemmebane Camp Nou. Her kan du opleve når nogle af verdens bedste spillere folder sig ud på grønsværen i jagten på revanche for nederlaget i Granada!

 

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER:
København
Fra_Billund

 

Bemærk: Husk at lade søgningen på Momondo blive helt færdig. Husk også at Momondo viser prisen for to personer på mobiltelefonen. Bemærk også at der skal scrolles ned på FC Barcelonas hjemmeside for at se de billigste billetter.Prisoversigt

 

København:  17. – 20. jan. 20 (3 nætter)
HOTEL510,-
FLY583,-
Billetter440,-
I ALT1.533,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Billund:  17. – 20. jan. 20 (3 nætter)
HOTEL510,-
FLY611,-
Billetter440,-
I ALT1.561,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel NH Barcelona Diagonal Center, der bedømmes fantastisk af de tidligere gæster og har en god beliggenhed i Barcelona.


Billetter

Billetterne kan bestilles direkte på FC Barcelonas hjemmeside. De starter på 59 euro. Bemærk at der skal scrolles ned i vinduet med priserne på billetterne for at se de billigste billetter.

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Barcelona med rejsedatoerne 17. – 20. januar 2020:

 

Fra København

 

Fra Billund


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i og omkring Barcelona – Få et overblik og bestil nemt på Getyourguide her:

 


Transport

 

Det er nemt at bevæge sig rundt i Barcelona og hotellet ligger godt i forhold til offentlig transport.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365