Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Milano for kun 754,-


4 dages forlænget weekend i Milano for kun 754,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad!

Milano er Italiens næststørste by og verdenskendt for mode og design. Besøg byens hippe kvarterer hvor modebutikkerne og hyggelige kaffebarer står i kø. Nyd også den smukke domkirke og gå en tur i de gamle snoede stræder, hvor du vil opleve ægte italiensk stemning, kultur og traditioner.

Se det gode tilbud til milano her:

Bemærk: Momondo viser den samlede pris for 2 personer på mobiltelefon.

Annonce 
 


Prisoversigt

 

København: 17. – 20. jan 2020 (3 nætter)
HOTEL562,-
FLY192,-
I ALT754,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris på hotellet er 1.123,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 562,- per person. Brug rabatkoden AFFHCOM1119 på hotels.com


Hotel

Hotel Aspromonte ligger 5 minutters gang fra metrostationen Loreto, hvorfra der er direkte forbindelser til alle byens seværdigheder. Samtlige værelser har satellit-tv, aircondition og gratis trådløs internetadgang. Aspromonte Hotel har udsigt over en smuk park og plads, hvorfra det har sit navn. Det har en indbydende hall og en tv-stue med LCD-tv. Receptionen er døgnåben. Samtlige værelser har lysdæmper og trægulv. Der serveres dagligt morgenmad.

Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1119 på hotels.com for bedste pris på hotellet.Fly

 

På Momondo har vi fundet billige fly til Milano fra København. Bemærk, at Momondo viser flyprisen for to personer, når du bruger en mobiltelefon.

Fra København med direkte fly 17. – 20. jan 2020

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her.

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365