Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Nürnberg for kun 693,-


4 dages forlænget weekend i Nürnberg for kun 693,- inkl. fly og godt 4-stjernet hotel med god beliggenhed og indendørs pool!

Nürnberg er efter München den næststørste by i delstaten Bayern. Den hyggelige middelalderlige gamle bydel inklusive den mægtige Kaiserburg er absolut et besøg værd. Tag f.eks. en vandring gennem de snoede gader der viser historiske bygninger i harmoni med moderne arkitektur.

Se tilbuddet til Nürnberg her

 

Bemærk: momondo viser flyprisen for to personer, hvis du bruger en mobiltelefon eller tablet. Bemærk også at vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1119 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Black Friday


Prisoversigt

København: 8. – 11. jan 20 (3 nætter)
HOTEL543,-
FLY150,-
I ALT693,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1119 på hotels.com. Hotellet koster derved 1.086,- for to personer, hvilket er 543,- pr. person.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Maritim Hotel Nürnberg, der er et fantastisk bedømt hotel med god beliggenhed i Nürnberg. Hotellet byder bl.a. på flotte værelser og indendørs pool. Adgang til spa og sauna koster 38,- pr. dag.

 

Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1119 på hotels.com, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Annonce


FLY

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter fra København til Nürnberg i december til februar. Der er flere alternative datoer at vælge imellem med rejsedagene onsdag eller lørdag, men vi har taget udgangspunkt i den 8. – 11. januar 2020.

 

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i og omkring Nürnberg – Få et overblik og bestil nemt på Getyourguide her:

 


Transport

 

Lej evt. en bil og udforsk området på egen hånd. Den koster kun 400,- (200,- pr. person) og kan bestilles her:


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365