Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Alanya med all inclusive for kun 1.591,-


8 dage i Alanya med all inclusive for kun 1.591,- pr. person inkl. fly og 4-stjernet hotel!

Alanya er et paradis med mulighed for afslapning og livsnydelse samt et hav af aktiviteter. Her finder man den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og dejlige oplevelser. Drag fordel af den lave tyrkiske lira og få en få en vidunderlig og billig ferie!

 

Se det gode tilbud i december her

 

Annonce


ANDRE TILBUD

Foretrækker du at rejse en anden måned, så kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde andre billige rejser.

 

SE ALLE TILBUD TIL alanya HER
JanuarFebruarMarts

Prisoversigt

 

København: 13. – 20. dec 19 (7 nætter)
Pris1.591,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Kleopatra Arsi Hotel, der er et simpelt og venligt altomfattende hotel beliggende ca. 100 m fra den populære Kleopatra-strand. Hotellet består af en bygning, der har en restaurant der støder op til et lille poolområde. Hotellet tilbyder Enkel ”All inclusive”, måltider serveres i buffetform, og man kan vælge at sidde udenfor eller indendørs.FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet tilbud med all inclusive fra København til Alanya i januar 2020.

 

Fra København


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel kan tilkøbes.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365