Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Rhodos for kun 2.645,-


15 dage på Rhodos for kun 2.645,- pr. person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med morgenmad!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE det gode tilbud til Rhodos i maj her:

 


Prisoversigt

 

København: 13. – 27.  maj 20 (14 nætter)
Pris2.645,-

 


Hotel

Rhodos Horizon Blu er et populært hotel i Rhodos by med vellidt personale og mange stamgæster. Rhodos Horizon Blu har en god beliggenhed blot et stenkast fra stranden Windy Beach. Hotellet har et lille poolområde med poolbar, der serverer enkle retter. Her er også en dejlig spaafdeling, et pænt lille motionsrum og en hyggelig restaurant. For at gøre ferien ekstra bekvem, kan du tilkøbe halvpension. Lige om hjørnet fra hotellet er der både restauranter og forlystelsesliv, og ønsker du et større udvalg, har du shoppinggader og Rhodos’ gamle bydel inden for gåafstand.

Hotellet har en aldersgrænse på 16 år.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et tilbud fra København til Rhodos med rejsedatoerne 13. – 27.  maj 20

 

Fra København


TURE

Der findes mange oplevelser og ture på Rhodos. Få et overblik og bestil nemt på Getyourguide her:

 


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den er billig og kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365