Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Lyon for kun 519,-


3 dage i Lyon for kun 519,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Lyon er Frankrigs gastronomiske trækplaster og et eldorado for madelskere. Byen har en fantastisk historie og den gamle bydel er meget charmerende med smukke middelalder- og renæssancehuse. Lyon lokker også med spændende kultur og et utal af smukke grønne arealer og hyggelige kanaler. I horisonten rejser Alperne sig og udgør en smuk kulisse for en dejlig storbyferie.

SE TILBUDet TIL Lyon HER

Bemærk: Momondo viser flyprisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Annonce


Prisoversigt

 

København:  10. – 12. jan 2020 (2 nætter)
HOTEL216,-
FLY303,-
I ALT519,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk at den samlede pris for hotellet er 432,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket er 216,- per person. Brug rabatkoden AFFHCOM1119 på hotels.com.


Hotel

Hotel Première Classe Lyon Sud er et 3-stjernet hotel med pæne værelser. For at få den bedste pris på hotellet har vi anvendt en rabatkode. Brug koden AFFHCOM1119 på hotels.com.

Se mere til hotellet her:

 Fly: direkte

 

Fra København 10. – 12. jan 2020


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365