Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Hamburg for kun 1.890,-


4 dages forlænget weekend i Hamburg for kun 1.890,- inkl. fly og flot og centralt beliggende 5-stjernet hotel!

Hamburg er den næststørste by i Tyskland. Byen der ofte bliver kaldt “Nordeuropas Venedig”, da byen bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben er som skabt til en weekendrejse. I Hamburg finder man et mix af klassiske gamle bygninger og ny vovet arkitektur og byen er lige noget for dig, hvis du er til shopping, kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter.

 

SE TILBUDdet til Hamburg HER:
København

 

Bemærk: Husk at lade søgningen på Momondo blive helt færdig. Husk også at Momondo viser prisen for to personer på mobiltelefon og tablet. – Der er rigtig mange alternative datoer i perioden april – juli 2020.

Annonce


Andre tilbud

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Hamburg her:

 

SE PAKKEREJSER TIL Hamburg HER
DecemberJanuarFebruar
MartsAprilMaj

Prisoversigt

 

København: 15. – 18. maj 20 (3 nætter)
HOTEL1.224,-
FLY666,-
I ALT1.890,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Hotellet koster 2.448,- for to personer, hvilket er 1.224,- pr. person.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 5-stjernede hotel Hyperion Hamburg, der modtager fatastiske bedømmelser af de tidligere gæster, flotte værelser og har en god central beliggenhed i Hamburg.

Bemærk: Der skal klikkes på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Hamborg: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:Fly

 

På momondo har vi fundet billige flybilletter fra København til Hamborg. Vi har taget udgangspunkt i rejsedatoerne 15. – 20. maj 2020, men der er samme billige flybilletter mandag og fredage begge veje fra april til juli 2020.

 

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Offentlig transport er et godt bud, da det fungerer rigtig godt og er billigt.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer håndbagage. Bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365