Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Madeira for kun 2.374,-


15 dage på Madeira for kun 2.374,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og morgenmad inkluderet!

Madeira er kendt som den blomstrende ø med ubeskrivelig smuk natur. Øen er frodig med subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools. Den smukke natur er perfekt i kombination med de kunstigt anlagte strande, som I finder flere steder på øen. Madeira tilbyder også charmerende byer med dejlige restauranter og gode muligheder for shopping.

 

Se tilbud med afrejse i december her

 

Annonce


prisoversigt

 

københavn: 2. – 16. dec 19 (14 nætter)
Pris2.374,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det hyggelige, ældre og lidt slidte lejlighedshotel Dorisol Mimosa, der har en familiær atmosfære og ligger på en høj i Lido-området med smuk udsigt over landskabet. Hotellet har en mindre solterrasse, hvor du kan koble af ved poolen. Som gæst på Dorisol Mimosa har du adgang til faciliteter, aktiviteter og underholdning på søsterhotellet Dorisol Buganvilia. Mellem hotellerne findes en spafdeling samt indendørspool og motionsrum. Spadserer du ind til Funchal kommer du bl.a. forbi en af byens fine parker, og du finder måske også en hyggelig restaurant, hvor du kan spise et godt måltid mad, før du tager lokalbussen tilbage til hotellet.

Pga. det lave rækværk på balkonen er aldersgrænsen sat til 12 år. Det er dog ingen garanti for, at hotellet er børnefrit.

 

Se mere her

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra København til Madeira i december 2019:

 

København:


Transport

 

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365