Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Gran Canaria for kun 1.549,-


8 dage på Gran Canaria for kun 1.549,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel!

Gran Canaria er et af vores favoritrejsemål. Her finder I utrolige klitlandskaber, ødemarker skabt af vulkansk aktivitet, langstrakte strande flankeret af palmer og charmerende bjerglandsbyer.

 

SE TILBUDDET I DECEMBER HER

 

Annonce

 


Prisoversigt

 

Billund: 5.  – 12. dec 19 (7 nætter)
Pris1.549,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Idafe, hvor du bor ved Las Canteras-strand og folkevrimlen i centrum af Las Palmas. Idafe er et ældre lejlighedshotel med en god beliggenhed. På hotellets tag findes en terrasse med liggestole.Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet en billig rejse fra Billund til Gran Canaria den 5. – 12. december 2019:

 

Fra Billund
TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Gran Canaria. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Transfer kan tilkøbes hos Spies.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365