Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Marseille for kun 825,-


5 dage i Marseille for kun 825,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Middelhavsbyen Marseille er Frankrigs ældste og næststørste by. Her finder du et rigt kulturliv og kan bl.a. opleve katedral La Major og Notre Dame de la Garde samt den historiske bydel Le Panier. Midt i centrum finder man desuden mange naturzoner og smukke parker.

Se tilbuddet til marseille her

 

Bemærk: På mobil og tablet viser momondo prisen for to personer! –  Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1119 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

Annonce


andre tilbud

Foretrækker du en pakkerejse, kan du på prissammenliningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Frankrig her:

 

Se pakkerejsetilbud her
DecemberJanuar
FebruarMarts

 


prisoversigt

 

København: 3. – 7. dec 19 (4 nætter)
HOTEL675,-
FLY150,-
I ALT825,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.386,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.216,- per person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1119 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Kyriad Marseille Palais Des Congres, der modtager fantastiske anmeldelser af de tidligere gæster  og som har en god beliggenhed i Marseille. Der skal på hotellet betales et turistgebyr på 12,- pr. person pr. nat. Det er medregnet i ovenstående priser.

 

Bemærk: Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1119 på hotels.com for at opnå den bedste pris på hotellet.FLY

 

På momondo har vi fundet billige flybilletter fra København til Marseille i december til februar. De billigste afgange er typisk med rejsedagene tirsdag til lørdag eller tirsdag til tirsdag. Vi har taget udgangspunkt i rejsedatoerne 3. – 7. december 2019:

 

Fra København

 

Alternative datoer
7. – 11. januar 20204. – 8. februar 2020

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Få et overblik over ture og oplevelser i Marseille og bestil nemt på Getyourguide her:


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365