Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Parga for kun 2.695,-


8 dage i Parga for kun 1.995 pr. person inkl. fly og hotel! Eller 15 dage for kun 2.695,-! Eller 22 dage for kun 3.345,-

Pargas perfekte beliggenhed ved vandet og det varierede kystlandskab med småøer og bugter skaber optimale rammer for en dejlig ferie. Parga tilbyder fine strande, skønt badevand og græsk hverdagsliv på hvert et gadehjørne. Samtidig får du en fornemmelse af byliv, hvor du kan slentre rundt i små, snørklede gader og slappe af på den lille hyggelige havn.

SE de gode tilbud i maj HER:
8 dage15 dage22 dage

 


Prisoversigt

 

København: 11. – 18. maj 2020 (7 nætter)
Pris1.995,-

 

 

København: 11. – 25. maj 2020 (14 nætter)
Pris2.695,-

 

 

København: 4. – 25. maj 2020 (21 nætter)
Pris3.345,-

 


Hotel

 

Elpida er et lille, familiedrevet lejlighedshotel med en central beliggenhed i Parga. Værtsfamilien, der også bor på hotellet, sørger godt for sine gæster. Hotellet er velegnet til dig, der gerne vil bo tæt på havnepromenaden og Pargas udbud af hyggelige tavernaer og barer. Her bor du desuden i kort gåafstand til Krioneri-stranden.

SE mere HER:
8 dage15 dage22 dage

 FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra København til Parga:

8 dage:

 

15 dage:

 

22 dage:

 


Transport

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365