fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Egypten med Nilkrydstogt for kun 2.629,-


1 uge i Egypten med Nilkrydstogt for kun 2.629,- pr. person inkl. fly, transfer og 5-stjernet all-inclusive hotel samt 3-dages flodkrydstogt på Nilen med helpension!

Direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

 

Se tilbuddet i november/december her

 

Annonce


Prisoversigt

 

København: 16. – 23. nov 19 (7 nætter)
Pris2.629,-

 

 

København: 23. – 30. nov 19 (7 nætter)
Pris2.859,-

 

 

København: 30. nov – 7. dec 19 (7 nætter)
Pris2.859,-

 

 

København: 7. – 14. dec 19 (7 nætter)
Pris2.859,-

 

 

København: 14. – 21. dec 19 (7 nætter)
Pris3.079,-

 


Hotel

På sunweb har vi fundet en billig rejse, der inkluderer fly, transfer, 5- stjernet all inclusive og et 3-dages flodkrystogt på Nilen! – Tag på en uforglemmelig rejse gennem det antikke Egypten på et flodkrydstogt på en af verdens længste floder, Nilen. På turen vil du opleve et fantastisk sceneri, da du i et langsomt tempo sejler langs med floden og får et indblik i de lokale egypteres liv og dagligdag. Samtidig vil skibet gøre hold ved de største seværdigheder langs floden. Hvis du tilkøber udflugtspakken, vil du blandt andet besøge Kongernes Dal, Dronning Hatsheputs tempel, Memnon kolosserne, dæmningen i Aswan og de storslåede templer i Luxor, som beskrevet herunder. Hvis ikke, kan du nyde dagene på skibet eller tage ud og udforske på egen hånd.FLY

 

På sunweb har vi fundet billige Nilkrydstogt fra København i november og december 2019:

 

Fra København


Ture og oplevelser

Der findes mange ture fra Hurghada. Tag f.eks. til Giftun island eller kongernes dal. Ture kan nemt bestilles på Getyourguide her:


mere information

Transfer er inkluderet. Bagage kan tilkøbes.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365