Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Mallorca for kun 2.545,-


15 dage på Mallorca for kun 2.545,- pr. person inkl. direkte fly og flot 4,5-stjernet hotel med super beliggenhed ved stranden!

Early bird! – Forkæl jer selv med en dejlig ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter jer kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

 

Se tilbuddet i april/maj 20 her

 

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 28. apr – 12. maj 20 (14 nætter)
Pris2.545,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Family Garden-hotel Zafiro Bahia, der er velegnet til dig, der rejser med familien og gerne vil bo tæt på stranden i udkanten af Alcudia. På Zafiro Bahia er der virkelig tænkt på familien. Her er der lejligheder også til større familier og aktiviteter og underholdning for alle aldre. Hotellet har to børnepools – den ene er lidt roligere og derfor velegnet til børn, der gerne vil lære at svømme, og den anden med et sørøverskib og små rutsjebaner, hvor man kan plaske løs. Her er desuden fem andre pools, der er velegnede til voksne og de lidt ældre børn.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet et godt tilbud fra Billund til Mallorca i april/maj 2020:

 

Fra Billund – 2 uger den 28. april – 12. maj 20


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca – Få et overblik og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365