Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Tenerife for kun 1.424,-


8 dage på Tenerife for kun 1.424,- inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool! – eller 15 dage for kun 2.474,-

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

 

SE TILBUD MED afrejse I december HER:
8 dage15 dage

 

Annonce


prisoversigt

 

billund: 10. – 17. dec 2019
Pris1.424,-

 

 

billund: 10. – 24. dec 2019
Pris2.474,-

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder på Tenerife. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotel Bambi/Astoria, der er et populært lejlighedshotel med mange stamgæster. Hotellet ligger i de centrale dele af Puerto de la Cruz, og hvis du spadserer til Plaza del Charco, passerer du smalle gader og hyggelige torve med kirker. Der er heller ikke langt til havbassinerne El Lago Martiánez, hvor du kan tilbringe feriedagene med at dase i solen.

 

SE mere HER:
8 dage15 dage

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra Billund til Tenerife med afrejse i december 2019:

 

8d fra Billund den 10. – 17. december 2019

 

15d fra Billund den 10. – 24. december 2019


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365