Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Kreta med All Inclusive for kun 3.298,-


15 dage på Kreta med All Inclusive for kun 3.298,- pr. person inkl. fly og populært 4-stjernet hotel med flere pools!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

 

SE TILBUD med afrejse i april 2020 HER:
Fra_BillundFra_Aalborg
Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 17. apr – 1. maj 20 (14 nætter)
Pris3.298,-

 

Aalborg: 17. apr – 1. maj 20 (14 nætter)
Pris3.698,-

TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange oplevelser på Kreta. Få et overblik og bestil nemt på Getyourguide her:


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Sirios Village, der er et 4-stjernet hotel med All Inclusive. Hotellet ligger tæt ved den smukke strand i Agii Apostoli. – Et ualmindelig dejligt og frodigt område med en skøn og afslappet Middelhavsstemning. Her finder I et af vores absolut mest populære hoteller – ikke blot på Kreta, men I hele Bravo Tours hotelprogram.

Sirios Village er med andre ord fuldstændigt ideelt til en sol- og badeferie for hele familien. Hotellet og dets meget servicemindede personale skaber de perfekte rammer for alle aldre. Der er masser af faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne.

 

SE mere HER:
Fra_BillundFra_Aalborg


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud med All Inclusive fra Billund og Aalborg til Kreta med afrejse i april 2020:

 

Fra Billund den 17. april – 1. maj 2020:

 

Fra Aalborg den 17. april – 1. maj 2020:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Lufthavnstransport kan tilkøbes sammen med rejsen.

Vil I hellere leje en bil kan den bestilles her


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365