Vi finder de bedste rejsetilbud

6 dage i Fuengirola for kun 719,-


6 dage i Fuengirola for kun 719,- per person inkl. fly, leje af bil og godt 3-stjernet hotel!

Fuengirola er en skøn by med lange sandstrande, gode restauranter og en fantastisk feriestemning. Fuengirola er uden tvivl en af de mest populære feriebyer ved Costa del Sol. Her finder I gode strandbarer, vandsportsaktiviteter og ikke mindst en lang strandpromenade. Vandet er lavt, og derfor kan både store og små nyde en god ferie på strandene i Fuengirola. Der er både tid og plads til at være aktiv eller blot nyde livet, solen og daselivet på stranden.

SE det gode TILBUD TIL Fuengirola HER:
Fra København Fra Billund

ANDRE TILBUD

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, så kan du på prissammenligeningssiden travelmarket.dk finde rejserbureaurenes pakkerejsetilbud til Costa del Sol her:

 

SE PAKKEREJSER TIL COSTA DEL SOL HER:
NovemberDecember
JanuarFebruar

Prisoversigt

 

KØBENHAVN:  11. – 16. jan  (5 NÆTTER)
HOTEL461,-
FLY190,-
BIL68,-
I ALT719,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Billund:  11. – 16. jan  (5 NÆTTER)
HOTEL461,-
FLY270,-
BIL68,-
I ALT799,-Pris pr. person ved 2 personer

Hotel

Marina Park Select ligger 5 minutters gang fra stranden. Resortet ligger i udkanten af ​​Fuengirola og har 6 swimmingpools og 5 restauranter samt mulighed for tennis og ridning på stedet. Der er gratis wi-fi. Resortet ligger i en have og har eget fitnesscenter. Indtjekningen finder sted i Marina del Sols døgnåbne reception alle ugens dage. Samtlige lejligheder har egen balkon eller terrasse samt satellit-tv og cd-afspiller. WiFi er tilgængeligt overalt på hotellet og er uden beregning. Skift af håndklæder og sengelinned samt rengøring finder sted 1 gang om ugen ved ophold med 7 eller flere overnatninger.

Brug rabatkoden AFFHCOM1119 når du reserverer på hotels.com for bedste pris på hotellet:

 


Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra Billund og København til Malaga i januar.

Fra København med rejsedatoerne 11. – 16. jan 2020

 

 

Fra Billund med rejsedatoerne 11. – 16. jan 2020


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

På Momondo har vi fundet meget billig billeje: Se mere her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365