Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Madrid for kun 895,-


3 dage i Madrid for kun 895,- inkl. fly og 4-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed!

Den Iberiske Halvøs største by og Spaniens hovedstad er et fantastisk rejsemål. For byen har ud over shopping, seværdigheder og fantastisk mad også en stemning, der både har international storhed og landsbyagtig charme.

Se tilbud med Afrejse i januar her:

 


 

Prisoversigt og links

 

 København: 10. – 12. jan 2020
Pris895,-

 


Hotel

Hotel City House Florida Norte er et prisvenligt 4-stjernet hotel i en lidt mere enkel stil, men med alle bekvemmeligheder. God beliggenhed tæt på alle Madrids seværdigheder! Husk at tilvælge morgenmad ved bestilling!

Se mere her

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Madrid:

 


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365