Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Phuket for kun 3.849,-


15 dage på Phuket for kun 3.849,- pr. person inkl. fly og hotel!

På Phuket ligger de smukke hvide sandstrande som perler på snor, og du oplever dejlige temperaturer året rundt. Dagene tilbringes på stranden med afslapning eller i det smukke vand, hvor dykning og snorkling er helt i top. På Phuket er der livlige gadekøkkener, hvor duften af lime, korianderblade og røde chilipebre blander sig med fisk og kokosmælk. Phuket byder også på jungletrekking, kanosejlads og golfbaner.

 

Se tilbud med Afrejse i december 2019

 

BEMÆRK: På spies kommer der to rejser frem med afrejse den 8. december. Der skal klikkes på den til højre med afrejse kl. 22:30, da prisen ellers står til at være 9.149,- pr. person. Se mere i prisoversigten.


ALTERNATIVE PAKKEREJSER

Der er mange alternative rejser til Thailand. Du kan på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Thailand her:

 

Se pakkerejser til thailand her:
NovemberDecember
JanuarFebruar

 Prisoversigt

 

 København: 8. – 23. dec 2019 (14 nætter)
Pris3.849,-

 

BEMÆRK: Vælg rejsen til højre med afrejse kl. 22:30, da prisen ellers står til at være 9.149,- pr. person.

 

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Kata Place, der er et enkelt hotel, der ligger i udkanten af Kata Beach. Hotellet har fået høje karakterer af vores gæster og har en tagterrasse med pool og liggestole, hvorfra der er smuk udsigt over omgivelserne. Stranden og centrum af Kata Beach ligger i gåafstand fra hotellet.

 

Se mere her

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra København til Phuket med rejsedatoerne 8. – 23. december 19:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365