Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Sopot for kun 505,-


3 dage i Sopot for kun 505,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel!

Et stenkast fra Danmark ligger Sopot på den polske riviera, ud til det blå baltiske hav – og byen er et dejligt rejsemål. Den fine sandstrand, den smukke promenade-mole og de mange kurbade og restauranter giver et aktivt liv i byen. I Sopot er der en dejlig stemning og en jetset-fornemmelse hele døgnet.

SE TILBUD MED AFREJSE I november HER:

 

Annonce


Prisoversigt

 

København: 24. – 26. nov 19 
Pris505,-

 

 


Hotel

Villa Ozone er et nyrenoveret hotel med god beliggenhed og til en god pris. Du kan gå til stranden på ti minutter, og 350 meter fra hotellet ligger den populære gade, Monte Cassino.Villa Ozone ligger 10 minutters gang fra den populære mole og 5 minutters gang fra Sopots togstation. Friluftsoperaen Leśna ligger 2,5 km væk fra hotellet. Her bor du i det centrale Sopot, og hotellet byder på klassisk indrettede værelser med gratis Wi-Fi og kabel-TV.

Se tilbud her:FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Sopot:

 

København 24. – 26. nov 19

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365