Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Hurghada med all inclusive for kun 1.706,-


Super last minute tilbud: 15 dage i Hurghada med all inclusive for kun 1.706,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

 

Bemærk: Vi har anvendt rabatkoden JP2019 for at opnå den bedste pris. På grund af den meget lave pris kan tilbuddet hurtigt være udsolgt.


Alternative pakkerejser

Foretrækker du andre datoer, kan du finde øvrige tilbud til Hurghada her:

 

SE all inclusive tilbud  her
NovemberDecember

 

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 20. – 27. okt 19 (14 nætter)
Pris1.706,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Royal Star Empire Hotel, der er et familievenligt og populært mellemklasse-hotel med poolområde, hvor du kan slappe af på solsengene og tage en dukkert i en af de to pools. Hotellet deler strand med søsterhotellet Royal Star Empire Beach Hotel, som ligger ca 300 m væk. Stranden har liggestole, parasoller og en bar/restaurant, som serverer enkle måltider.

På Royal Star Empire Hotel finder du et lille fitnessrum og billard. Hotellets gæster kan også bruge nogle af faciliteterne på Royal Star Empire Beach Hotel, som bl.a. inkluderer bordtennis, volleyball og dykkecenter.

Bemærk: Vi har anvendt rabatkoden JP2019 for at opnå den bedste pris.

 FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet en billig all inclusive rejse fra Billund til Hurghada med rejsedatoerne 20. til 27. oktober 2019:

 

Fra Billund:


Ture

Der findes mange ture fra Hurghada. Tag f.eks. til Giftun island eller kongernes dal. Ture kan nemt bestilles på Getyourguide her:


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365