Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Hurghada for kun 1.498,-


Last minute: 8 dage i Hurghada for kun 1.498,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og morgenmad! – eller 1.743,- med halvpension!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.


Alternative pakkerejser

Foretrækker du andre datoer, kan du finde øvrige tilbud til Hurghada her:

 

SE all inclusive tilbud  her
NovemberDecember

 

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 18. – 25. okt 19 (7 nætter)
Pris1.498,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Sea Garden i Hurghada. Hotellet ligger få minutters gang fra stranden og den flotte marina, hvor mange yachts ligger til.

På hotellet finder I et dejligt poolområde, hvor I kan nyde solens stråler på de gode solstole eller skyggen under palmerne. På hotellet er der både a la carte restaurant og roomservice, men der også masser af restauranter og barer i nærheden af hotellet.FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet en billig rejse fra Billund til Hurghada med rejsedatoerne 18. til 25. oktober 2019:

 

Fra Billund:


Ture

Der findes mange ture fra Hurghada. Tag f.eks. til Giftun island eller kongernes dal. Ture kan nemt bestilles på Getyourguide her:


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365