Vi finder de bedste rejsetilbud

Billige fly til Santorini for kun 882,-


Billige fly til Santorini til sommer for kun 882,- pr. person t/r!

Den græske vulkanø Santorini er ikke uden grund en af de mest fotograferede øer i Grækenland. Her finder man spektakulære landskaber, fine sorte lavastrande og vidunderlige landsbyer med de karakteristiske hvidkalkede huse med blå tage.

 

SE tilbuddet til santorini HER:

 

Bemærk: På mobiltelefon og tablet viser momondo prisen for to personer.

Annonce  


Prisoversigt

 

københavn: 6. – 14. aug 20 (7 nætter)
HOTEL
FLY882,-
I ALT882,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Santorini har et stort udbud af hoteller. Find et passende her. F.eks. hotel Porto Perissa, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster, har pool og tilbyder gratis lufthavnstransport.Fly: direkte

 

På Momondo har vi fundet billige billetter fra København til Santorini med rejsedatoerne 6. – 14. august 2020. Der er dog mange alternative datoer med billige flybilletter. Typisk med afrejse mandag eller torsdag og hjemrejse mandag eller fredag:

 

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Lej f.eks. en bil her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365