Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Bordeaux for kun 768,-


4 dages forlænget weekend i Bordeaux for kun 768,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Bordeaux er Frankrigs vinhovedstad og en arkitektonisk perle med stribevis af smukke palæer og pladser. I hjertet af byen ligger Saint Pierre kvarteret og frister med lækre restauranter, vinhandler og brasserier.

Se tilbuddet til bordeaux her

 

Bemærk: Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1019 på hotels.com. Hotellet koster derved 1.082,- for to personer, hvilket er 541,- pr. person. Dertil kommer en byskat på 56,- pr. person som er medregnet. Bemærk også, at momondo viser flyprisen for to personer, hvis du bruger en mobiltelefon eller tablet.

Annonce


Prisoversigt

København: 9. – 12. nov (3 nætter)
HOTEL597,-
FLY171,-
I ALT768,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1019 på hotels.com. Hotellet koster derved 1.082,- for to personer, hvilket er 541,- pr. person. Dertil kommer en byskat på 56,- pr. person. Bemærk også, at momondo viser flyprisen for to personer, hvis du bruger en mobiltelefon eller tablet.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Ténéo Apparthotel Bordeaux Maritime, der er et fantastisk bedømt lejlighedshotel med god beliggenhed i Bordeaux.

 

Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM1019 på hotels.com, for at opnå den bedste pris på hotellet.FLY

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter fra København til Bordeaux i november måned. Der er flere alternative datoer at vælge imellem, men vi har taget udgangspunkt i den 9. – 12. november 2019:

 

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i og omkring Bordeaux – Få et overblik og bestil nemt på Getyourguide her:

 


Transport

 

Lej evt. en bil og udforsk området på egen hånd. Den koster kun 637,- (318,- pr. person) og kan bestilles her:


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365