Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Gran Canaria for kun 1.299,-


8 dage på Gran Canaria for kun 1.299,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel!

Gran Canaria er et af vores favoritrejsemål. Her finder I utrolige klitlandskaber, ødemarker skabt af vulkansk aktivitet, langstrakte strande flankeret af palmer og charmerende bjerglandsbyer.

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 2. – 9. jan 20 (7 nætter)
Pris1.299,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Las Lanzas, der er et enkelt hotel beliggende i centrum af Las Palmas, tæt på Las Canteras- stranden. På tagterrassen er der liggestole, og herfra har du en fin udsigt over havet.

 Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet en billig rejse fra Billund til Gran Canaria den 2. – 9. januar 2020:

 

Fra Billund
Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Transfer kan tilkøbes hos Spies.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365