Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Fuerteventura for kun 1.249,-


8 dage på Fuerteventura for kun 1.249,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool! – eller for kun 2.249,- med all inclusive!

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer. Tempoet er lavere end på naboøerne Tenerife og Gran Canaria og store dele af øen er stadig ganske uberørte af turismen, hvorfor det er en god idé at leje en bil på rejsen, så du selv kan rejse rundt på øen og opdage små, gemte strande, restauranter i bjergene eller måske besøge den gamle hovedstad Betancuria. Fuerteventura er med gode veje og korte afstande som skabt til eventyr på egen hånd.

 

SE TILBUD i december HER
Uden all inclusiveMed all inclusive

 


Prisoversigt

 

København:  17. – 24. dec 19 (7 nÆTter)
Pris1.249,-

 

København:  17. – 24. dec 19 (7 nÆTter)
All inclusive2.249,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Corralejo Beach, der er et populært hotel med god beliggenhed i centrum af Corralejo og tæt på en fin, lille sandstrand. Hotellet har et stort og fint poolområde.


Hotel med All inclusive

Vi har taget udgangspunkt i det store og pæne All Inclusive-hotel Drago Park, der er med en familiær stemning og er beliggende lige nord for Costa Calma. Hotellet består af flere bygninger og ligger i gåafstand til strand, butikker og restauranter. Drago Park har en lille have og et dejligt poolområde med poolbar samt en restaurant og bar. Hotellet tilbyder buskørsel til Costa Calma-stranden.Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra København til Fuerteventura i december 2019:

 

Uden all inclusive den 17. – 24. december 2019:

 

Med all inclusive den 17. – 24. december 2019:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365