Vi finder de bedste rejsetilbud

Nytår i Berlin! – 5 dage for kun 1.253,-


Nytår i Berlin – 5 dage for kun 1.253,- per person inkl. fly og 3-stjernet centralt beliggende hotel!

Berlin ligger under en times flyrejse fra Danmark og er perfekt til en  kort storbyferie. Glæd dig til et bredt og farverigt ensemble af kulturelle oplevelser, shopping i verdensklasse, gode restauranter og et fantastisk natteliv.

 

se tilbud på fly og hotel her
Fra_Billund
København

 

Bemærk at momondo på en mobiltelefon viser den samlede pris for to personer! Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM919 på hotels.com for at opnå den bedste pris.


andre tilbud

Foretrækker du en pakkerejse, så kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde rejsebureauernes tilbud til Berlin her

 

SE ALLE TILBUD TIL BERLIN HER
OktoberNovemberDecember 
JanuarFebruarMarts
Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 30. dec 19 – 3. jan 20
HOTEL1.003,-
FLY250,-
I ALT1.253,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Hotellet koster 2.006,- for to personer, hvilket er 1.003,- pr. person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM919 for at opnå den bedste pris på hotellet.

 

KØBENHAVN: 30. dec 19 – 3. jan 20
HOTEL1.003,-
FLY549,-
I ALT1.552,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Hotellet koster 2.006,- for to personer, hvilket er 1.003,- pr. person. Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM919 for at opnå den bedste pris på hotellet.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Novum Hotel Lichtburg Berlin am Kurfürstendamm, der bedømmes godt af de tidligere gæster har en central beliggenhed i Berlin.

 

Vi har anvendt rabatkoden AFFHCOM919 på hotels.com for at opnå den bedste pris.Fly

 

På momondo har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Berlin med rejsedatoerne 30. december 2019 – 3. januar 2020:

 

Fra Billund

 

Fra København


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Berlin – Få et overblik og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Fra Billund er der kun inkluderet en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm.  Håndbage eller bagage kan tilkøbes. Fra København medfølger håndbagage.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365