Vi finder de bedste rejsetilbud

1 måned i Thailand for kun 4.197,-


1 måned i Thailand for kun 4.197,- pr. person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Krabi er et tropeparadis der især er kendt for sin smukke skærgård af  grønne kalkstensøer, der flot hæver sig i det turkisblå hav. Krabi er til dig, der kan lide dejlige strande, paradisøer og snorkling.  Området anses af mange for at have Thailands smukkeste og mest særprægede natur, der byder på rige muligheder for en både afslappende og aktiv ferie.

Se det gode tilbud til thailand her:

 


Prisoversigt

 

København: 12. nov – 11. dec 2019
HOTEL1.558,-
FLY2.639,-
I ALT4.197,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Hotellet koster 3.117,- for to personer, hvilket er 1.588,- pr person.


Hotel

 

Pantharee Resort ligger i Krabi by blot 15 minutters kørsel fra Ao Nang-stranden og byder på gratis trådløs internetadgang, gratis parkering samt værelser med aircondition og 32″ fladskærms-tv. Værelserne på Pantharee byder på masser af naturligt lysindfald, moderne interiør, minibar, faciliteter til at lave te og kaffe, bruser samt toiletartikler. Se mere her:Fly

 

Fra København 12. nov – 11. dec 2019


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Transport er meget billigt i Thailand og Krabi provinsen har et godt lokalt transportsystem, der bl.a. omfatter busser, taxaer og færger.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365