Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage ved Varna for kun 796,-

8 dage ved Varna for kun 796,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og havudsigt!

Regionen Varna ligger i det nordøstlige Bulgarien. Strandene i Varna-området er kilometerlange, brede og gyldne. Sandet er blødt, og de fleste strande er lavvandede med klart og indbydende vand. En rejse til Varna-området er det perfekte valg for dig, som søger en prisvenlig ferie. Takket være det lave prisniveau i Bulgarien er der mange penge at spare på både mad, drikke og shopping.

SE det gode tilbud til Varna HER:

Bemærk: Bruger du en mobiltelefon viser Momondo prisen for 2 personer. Husk at lade søgningen blive helt færdig!

 


Prisoversigt

 

København: 5. – 12. okt 2019 (7 nætter)
HOTEL588,-
FLY208,-
I ALT796,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Hotellet koster 1.176,- for to personer, hvilket er 588,- pr person. Bruger du en mobiltelefon viser Momondo flyprisen for 2 personer.


Hotel

 

Hotel Saint Nicola ligger 300 meter fra havet i badebyen St. Constantine og Elena. Det har en restaurant, der serverer internationale retter, en udendørs swimmingpool og en fælles have. Denne 5-etagers bygning tilbyder indkvartering med unikt designede moderne møbler. Samtlige værelser har balkon med smuk udsigt over havet. Lejlighederne har aircondition, badeværelse med bruser og hårtørrer, balkon, kabel-tv, minibar og internetforbindelse.Fly

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter fra København til Varna fra 5.-12. oktober:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Det er nemt at bevæge sig rundt i Madrid og hotellet ligger godt i forhold til offentlig transport.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men håndbagage og/eller bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365