Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Playa del Carmen for kun 5.248,-


15 dage i Playa del Carmen i Mexico for kun 5.248,- pr. person inkl. fly og hotel med pool!

Ca. 60 km syd for Cancun ligger den hyggelige ferieby Playa del Carmen. Byen, der oprendeligt var en lille fiskerby ligger på Yucatan-halvøens nordøstkyst og her finder du fantastiske sandstrande og seværdigheder. Det er oplagt også at besøge Cancun, Tulum eller øen Cozumel, der ligger lige ud for Playa del Carmen, på din rejse.

 

SE TILBUD til playa del carmen HER:

 

Bemærk: Anvend rabatkoden EXOTIC på TUI for at opnå 1.500,- rabat. (750,- pr. person) – Rabatkoden gælder kun til og med i dag.


Priser & links

 

 KØBENHAVN: 17. nov – 1. dec 19 (14 nætter) 
Pris5.248,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Playa del Karma, der er et lille charmerende hotel i det centrale Playa del Carmen, med gåafstand til shopping, restauranter og stranden. I Playa del Karmas grønne have er der en lille pool og en træterrasse med et mindre antal solsenge.

Vi har anvendt rabatkoden EXOTIC på TUI for at opnå den bedste pris.Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet en billig rejse fra København til Playa del Carmen med rejsedatoerne 17. november – 1. december 2019:

 

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Playa del Carmen – Få et overblik og bestil nemt på Getyourguide her:


Transport

 

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen. Alternativt kan der f.eks. tages en ADO bus fra lufthavnen til Playa Del Carmen. Turen tager  ca. 1 time og 15 min. og koster ca. 60,- pr. person.

Der kan evt. også lejes en bil. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365