Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Zakynthos for kun 1.398,-


Last minute: 8 dage på Zakynthos for kun 1.398,- inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande, der kun kan nåes med båd.

 

Se tilbud med Afrejse i september her:

 


priser og links

 

 København: 25. sep – 2. okt 
Pris1.398,-

 


Hotel

Georgina Inn ligger i udkanten af Laganas, i rolige Agios Sostis. Et lille familiært hotel med kun 38 lejligheder, og hvor den charmerende ejerinde Georgina gør alt for, at du skal føle dig velkommen. Lejlighederne er rummelige, enkelt indrettede og har alt, hvad du har brug for. Alle med balkoner der vender mod syd. I landlige Agios Sostis er der en strandpromenade ved en smal strand, nogle butikker og restauranter. Du kan gå eller tage en taxi ind til Laganas.

Se mere her

 


FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Zakynthos:

 


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365