Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Rhodos for kun 1.698,-


8 dage på Rhodos for kun 1.698,- pr. person inkl. fly og hotel med pool!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE TILBUD i september her:

 


Priser og links

 

København: 27. sep – 4.  okt 19 (7 nætter)
Pris1.698,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotel Tivoli, der er et godt hotel med et dejligt poolområde, hvor I rigtig kan slappe af. Hotellet er også et godt udgangspunkt for jer, der gerne vil bruge ferien på at opleve Rhodos’ mange seværdigheder.

På Hotel Tivoli finder I rolige omgivelser til ferien. Læn jer tilbage og slap af eller lej en bil og kør på opdagelse. Når I vender hjem, kan I med fordele tage en kold dukkert i hotellets pool, der er hotellets hjerte.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et tilbud fra København til Rhodos med rejsedatoerne 27. september – 4. oktober 19:

 

Fra København


TURE

Der findes mange oplevelser og ture på Rhodos. Få et overblik og bestil nemt på Getyourguide her:

 


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den er billig og kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365