Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Pula for kun 2.054,-


8 dage i Pula i Kroatien for kun 2.054,- pr. person inkl. fly og fantastisk bedømt 3-stjernet med flot poolområde!

Historiske bygninger, krystalklart vand, brede promenader og eget amfiteater. Pula i Istrien, der er områdets største by, er et dejligt mix af herligheder! – Gå f.eks. en tur i de smalle stræder og nyd en pizza eller en lækker is, der er udbredt i Pula på grund af den korte afstand til Italien.

 

SE TILBUDdet TIL pula HER:

 


Alternativ – pakkerejse

Hvis du i stedet foretrækker en pakkerejse, kan du finde tilbud til Pula her:


Priser & links

 

København:  28. sep – 5. okt 19 (7 nætter)
HOTEL1.156,-
FLY898,-
I ALT2.054,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.212,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.106,- per person. Dertil kommer 50,- i byskat pr. person der skal betales på hotellet.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Verudela Beach & Villa Resort, der modtager fantastiske bedømmelser fra de tidligere gæster og bl.a. byder på et flot poolområde.Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet billige flybilletter fra København til Pula med rejsedatoerne 28. september til 5. oktober 2019:

 

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


TURE

Der findes mange oplevelser og ture i Pula. Få et overblik og bestil nemt på Getyourguide her:


Transport

 

Transfer kan tilkøbes sammen med flybilletterne.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365