Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Hurghada med all inclusive for kun 1.549,-


8 dage i Hurghada med all inclusive for kun 1.549,- pr. person inkl. fly og flot 3,5-stjernet hotel med 3 pools!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

 

Bemærk: Oplever du problemer med at rejsen ikke kommer frem på Spies hjemmeside, kan du prøve at klikke her


Alternative pakkerejser

Foretrækker du andre datoer, kan du finde øvrige tilbud til Hurghada her:

 

SE all inclusive tilbud  her
OktoberNovemberDecember

 


Priser og links

 

København: 12. – 19. dec 19 (7 nætter)
Pris1.549,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Grand Resort, der er et flot hotel med fin arkitektur og god standard. Her bor du tæt på stranden i Hurghada Du kan vælge mellem flere pools, der alle er omkranset af frodig bevoksning. Hotellet har også flere restauranter og barer, og der er tilmed direkte adgang til et lille shoppingcenter. På stranden ved søsterhotellet The Grand Hotel er liggestolene gratis for Grand Resorts gæster. Hotellet tilbyder hver dag gratis bustransport til Sekalla.

 

 FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet en billig all inclusive rejse fra København til Hurghada med rejsedatoerne 12. til 19. december 2019:

 

Fra København:


Ture

Der findes mange ture fra Hurghada. Tag f.eks. til Giftun island eller kongernes dal. Ture kan nemt bestilles på Getyourguide her:


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365