Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Sicilien for kun 1.798,-


8 dage på Sicilien for kun 1.798,- per person inkl. fly og godt hotel med pool!

Skønne Sicilien er en sand perle. Middelhavets største ø er ideel hvis du både vil nyde en badeferie på fantastiske strande og samtidig ønsker en aktiv ferie, hvor du kan vandre på vulkaner, nyde storslåede naturparker og besøge spændende kulturhistoriske monumenter.

Se tilbud med afrejse i oktober her

 


priser og links

 

københavn: 1. – 8. okt 19 (7 nætter)
Pris1.798,-

 


Hotel

Villa Collina i Giardini-Naxos er et lille hotel med kun 20 lejligheder. Her bor du i den øvre del af et villakvarter, og i gåafstand til byens to strande. Naxosstranden ligger tættest på, og løber langs byens ældre kvarter. Den lokale busholdeplads ligger i kort afstand fra Villa Collina, hvilket er perfekt, hvis du vil opleve byen på egen hånd.

Se mere her

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra København til Sicilien:

København:


Transport

 

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365