Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Madeira for kun 1.299,-


8 dage på Madeira for kun 1.299,- pr. person inkl. fly og hotel!

Madeira er kendt som den blomstrende ø med ubeskrivelig smuk natur. Øen er frodig med subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools. Den smukke natur er perfekt i kombination med de kunstigt anlagte strande, som I finder flere steder på øen. Madeira tilbyder også charmerende byer med dejlige restauranter og gode muligheder for shopping.

 

Se tilbud med afrejse i december her

 


priser og links

 

københavn: 16. – 23. dec 19 (7 nætter)
Pris1.299,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det lille, ældre og hyggelige pensionat Sao Paulo midt i de charmerende dele af Funchal. Pensionatet består af hovedbygningen Sao Paulo og annekset Allegria. Bygningerne ligger ca. 120 meter fra hinanden, adskilt af trafikerede veje. I området omkring hotellet ligger der mange lokale og internationale restauranter samt bagerier og små hyggelige caféer. Shoppingcentret La Vie og busstationen ligger ca. 200 meter fra hotellet.

Se mere her

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra København til Madeira i december 2019:

 

København:


Transport

 

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365