Vi finder de bedste rejsetilbud

20 dage på Tenerife for kun 1.990,-


20 dage på Tenerife for kun 1.990,- pr. person inkl. direkte fly og 3-stjernet hotel!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

 

Se tilbud til tenerife her

 

Bemærk: Der skal trykkes på Tilbud fra på trivago for at opnå den billigste pris på hotellet.


Alternativ – pakkerejse

Foretrækker du en pakkerejse, så finder du et stort udvalg til Tenereife på prissammenligningssiden Travelmarket.dk. Find en passende her:

 

SE pakkerejseTILBUD  HER
SeptemberOktoberNovember
DecemberJanuarFebruar

 


 

Priser & links

 

København:  24. sep – 13. okt 19 (19 nætter)
HOTEL1.691,-
FLY299,-
I ALT1.990,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Estrella Del Norte, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på gratis wifi. Husk at trykke på “Tilbud fra” for at opnå den billigste pris.Fly: direkte

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet billige flybilletter med direkte fly fra København til Tenerife den 24. september – 13. oktober 19.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Billeje er et godt og meget billigt bud, da man herved nemt kan komme fra lufthavnen til hotellet samt kan komme rundt til seværdighederne, der ligger spredt på øen.

Det koster kun 440,- (220,- pr. person) for 19 dages billeje!

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365