Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Cypern for kun 1.674,-


8 dage på Cypern for kun 1.674,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Cypern er den perfekte ferie for dig, som elsker sol, varme og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

 

Se tilbud med afgang i september her

 


Prisoversigt og links

 

Billund: 30. sep –  7. okt 19 (7 nætter)
Pris1.674,-

 


Hotel

Christabelle er et populært lejlighedshotel i Ayia Napa i gåafstand fra klostertorvet med dets talrige barer. Hotellet har et poolområde med en poolbar, der serverer enkle retter. Christabelle består af en hovedbygning og flere sidebygninger. En lille vej løber mellem en af sidebygningerne og resten af hotellet.

Se mere her

  

Fly

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Cypern:

 

Fra Billund:

 


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365